Geen producten (0)

Verzenden en Betalen

 Retro 2 Vintage is onderdeel van The Beadmixer.

The Beadmixer verstuurt haar bestelling via (standaard) brievenbuspost en via pakketpost. Verzending gebeurt nadat The Beadmixer het aankoopbedrag heeft ontvangen.

Standaard verzending

Voor standaard verzending geldt:

De kosten voor standaard verzending zijn 3,95 euro binnen Nederland. Voor internationale zendingen gelden diverse tarieven, kies je land in de winkelwagen en het juiste tarief wordt getoond.

Geen verzendkosten bij:

- besteding vanaf 75 euro binnen Nederland.

- de sieraden worden gratis verzonden.

Overkomsttijd

Wij verzenden onze bestellingen met PostNL. De overkomsttijd loopt vanaf het moment dat je de e-mail bevestiging hebt ontvangen waarin staat dat de goederen verzonden zijn.

Nederland: 24 uur. De post wordt bezorgd op werkdagen (geen brievenbuspost op maandag) en zaterdag. Pakketten worden bezorgd op werkdagen en zaterdag.

België: Brievenbuspost 2-3 werkdagen. De post wordt bezorgd op werkdagen en zaterdag. Pakketten 24-48 uur. Pakketten worden bezorgd op werkdagen en zaterdag.

De bovenstaande overkomsttijden zijn gebaseerd op onze ervaringen met de postdiensten. Wij geven geen garantie op deze overkomsttijden.

Betaling

Na het plaatsen van de bestelling wordt er automatisch een orderbevestiging verstuurd via email. Hierin staat alle belangrijke informatie over uw order.

Bij handmatige overschrijving graag het ordernummer vermelden.

Bankgegevens

In het geval van bestellingen middels bank overschrijving kan het bedrag worden overgemaakt naar:

"The Beadmixer"

IBAN: NL63INGB0004575249
BIC: INGBNL2A

Plaats: Zaltbommel

Contactgegevens

Retro 2 Vintage, onderdeel van The Beadmixer

  • Jip en Jannekelaan 24
  • 5302TK Zaltbommel
  • Nederland
  • Telefoon (Maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 18:00):
  • 0649110600
Email: info@retro2vintage.nl
KVK 65991850
BTW NL195807017B02

Retour

 

Bij de aankoop van producten heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende veertien werkdagen. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door of namens de consument.

Tijdens deze termijn zal de consument zorgvuldig omgaan met het product. Hij zal het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of hij het product wenst te behouden. Indien hij van zijn herroepingsrecht gebruik maakt, zal hij het product met alle geleverde toebehoren ongebruikt en in originele staat retourneren.

De consument stelt 'The Beadmixer' op de hoogte van het feit dat het product geretourneerd zal worden.

Wanneer 'The Beadmixer' het product in originele, ongebruikte staat ontvangen heeft, zal het aankoopbedrag aan de consument terug betaald worden. 'The Beadmixer' doet dit zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk na 30 dagen na ontvangst van het product.

De consument is verantwoordelijk voor de verzendkosten van het retourneren.